pondělí 5. července 2010

Zrušte slevy!

Vezmu to pěkně popořadě, protože se toho teď událo v pár dnech nějak moc.

Ve čtvrtek (1.7.) jsem byla v Humanicu kvůli práci. Možná budu prodávat boty. Jako Al Bunda :) ale možná to taky nevyjde, čekám jestli se mi ozvou. Nabídka byla dobrá, minimálně na léto by to za to stálo.
V pátek nám skončila divadelní sezona v Rubínu a tak jsem bez práce. Definitivně zavřeno na dva měsíce :(
Taky jsem se v pátek vykašlala na dietu...tedy ne tak úplně, ale dalo by se to tak říct. Nejsem schopná to vydržet. Vybrakovala jsem McDonald neskutečným způsobem. Já si prostě chci dát hamburger když na něj mám chuť a chci si dát guláš a svíčkovou a chleba se sádlem. Nedokážu žít jen ze zeleniny a masa na přírodno. Brrr. Zkusím prostě jíst tak nějak normálně, bez počítání kalorií. A cvičit. Aspoň dvakrát týdně. A běhat. Aspoň třikrát týdně. Třeba to bude stačit.

Na víkend jsem zmizela na chatu. Hlásili 30°C tak nebyla jiná možnost. Bylo nádherně. Vytáhla jsem na vodu loď a sobotní odpoledne strávila na přehradě. Projížděla jsem se podél břehů, koupala se, četla si a opalovala se...bezchybné. V neděli bylo takové vedro, že jsem seděla před chatou pod slunečníkem a četla si a na víc jsem se nezmohla. Příště až tam pojedu tak už musím uklidit, je tam strašně prachu a pavučin.

Dneska jsme měli rodinou oslavu. Babička slavila 89. narozeniny (fotky snad budou). A tak jsme se všichni sešli u strýčka doma, daly si nějaké ňamky, dort a kafíčko, popřály babičce a jeli zase domů. Další oslava mě čeká za necelý měsíc. Máma bude mít narozeniny.

Dopoledne jsem byla nakupovat. Tedy spíš jsem jela babičce pro dárek do OC Arkády Pankrác, protože to mám kousek a vlezla do pár obchodů. (ZATRACENÝ SLEVY!!!) No a tak jsem si pořídila řetízek, náramky a kabelku. Holt nebudu moc tenhle měsíc jíst no :-D

Na oslavu jsem zvolila (podle mě) dost dobrý outfit, nejdřív mi přišlo divný vzít si legíny jen tak, ale nakonec to bylo super. A účes ve stylu volného copu se mi moc líbí, asi ho budu nosit častěji.
A teď pár fotek ať pořád jen nečtete, ale můžete se i kochat ;-)

Vím, že tam nejsou moc vidět ty legíny, ale já mám doma blbé zrcadlo a nemám se moc kde vyfotit :( košile je pánská Hugo Boss a mám jí ze sekáče už strašně dlouho. Pásek je z Reserved a taky už ho mám asi dva roky.
konečně jsem si pořídila řetízek se slovy :) už dlouho se mi líbí takové ty řetízky se jmény nebo nápisy "love" a podobně...tak konečně taky jeden mám a vypadá báječně...
miluju náramky co na nich něco visí, nebo cinká. Tenhle splňuje oboje. Je taky z Tally Wejl, ze slevy, stál je 70,- no nekupte to!
falešnou chanel tašku chci už dlouho...na téhle se mi nejdřív nelíbil ten nápis, ale nakonec mi přijde dobrý. Je z New Yorkru a stála 189,- což je tak akorát za kabelku...je to jedna z mých nejmenších kabelek...
a účes...málo kdy se chválím, ale myslím, že se mi vážně povedl...navíc mi přijde, že mi to na fotce vyjímečně i sluší...koneckonců nejdůležitější je abych se líbila sama sobě, protože potom se budu cítit dobře i když mám velký zadek :-)




Aktuální váha: 74kg
Míry: nechci vědět