pátek 1. července 2011

Módní chvilka

Aby jste neřekli, že pořád ukazuju jen kytky a výstavy tak vám ukážu i pár epesrádes modelů ve kterých jsem různě kam vyrážela. Doufám, že mě nikdo nepřepošle do módního pekla :-) a taky pár super věcí co jsem si koupila a miluju je nejvíc úplně...

Internationale Orchideen-Welt 15.4.2011

Každoročně se v rámci výstavy "Dresdner ostner" koná mezinárodní výstava orchideí. A protože moje máma je zapálená milovnice orchideí a má jích doma asi 130 tak obráží všechny výstavy. Tady byla už loni, to jsem o tom nevěděla a tak jsem se nemohla přidat. Letos jsem si to ale pohlídala. Drážďany jsou za rohem a člověk je tam za pár hodin a ta výstava za to opravdu stojí. Těším se, že příští rok pojedu zase. Třeba dojde i na procházku městem, letos na to nebyl čas a navíc bylo ošklivo. Poprchávalo a tak courat po Altstadtu nebyl nejlepší nápad. Stavili jsme se jen podívat v Kaufparku v Pirně na chvíli. Koupila jsem si tam tulipány v ktětináči, v H&M ve slevě svetr za 7€ a zamilovala se do šatů z conscious collection a jelo se domů.
Máma si koupila na výstavě všelijaká hnojiva a rašeliny a taky vanilku (věděli jste, že vanilka je orchidej?) a všichni jsme byli spokojení.








To úplně vpravo jsem já :-)


svetr...za 7€ nekupte to...