čtvrtek 18. ledna 2018

Poslední příspěvek

Může to vypadat, že je leden mrtvý měsíc, ale není tomu tak. Jen mám hodně práce a zkouškové a taky chystám velké změny.
Aby to nevypadalo, že jsem mrtvá, aspoň takhle rychle a stručně pár informací.
Tohle je poslední příspěvek tady na bloggeru. Tedy aspoň v to doufám. Jakmile se mi podaří vyřešit technickou stránku věci, proběhnou tady na blogu nějaké změny. Velké změny. Doufám, že se vám to bude líbit, mě se to líbí moc. Už je to tak na 80% hotové a je se na co těšit. Je zkouškové, tak dělám všechno jen ne to co bych měla. To to zase dopadne.
Do toho jsem pořád v práci a nebo někde lítám. Zítra jedu třeba na výlet. Ale snad tam dokážu něco do školy udělat, notebook jede se mnou a ukryta v milované kavárně budu psát a psát a dohánět resty. Těším se, že zase vypadnu z Prahy, sice jen na jeden den, ale i tak. V Praze mi to nějak nemyslí. Můj nikdy nevyřešený vztah k tomuhle městu se pomalu, ale jistě začíná krystalizovat v to, že přijde den, kdy se sbalím a odstěhuju. Už aby bylo hezké počasí a já mohla zase jezdit na chatu. Chybí mi příroda. Klid a mír a ticho.
Nicméně stay tuned, bude to velký. Proto je teď chvíli ticho a vypadá to jakože jsem zase sklouzla do svého nepsaní. Nebojte. Všechno bude. Kde na všechny ty věci, které mám v plánu seženu mezi prací, školou a věčným trajdáním mezi Ústím a Prahou čas, to nevím, ale nějak to udělám. Time management. To-do listy a tak. Pořídím si na to nějakou aplikaci. Nebo blok. Já jsem pořád samý blok. Neuškodí si do nich psát i něco užitečného.
Takže vy se těšte, bude jídlo, cvičení, běhaní, knížky, hudba...tenhle rok bude stát za to a společně si ho užijeme. Já jdu uklízet, protože kdo má nepořádek v bytě, má nepořádek v životě a to není můj případ, že? (ha ha ha)
Pac a pusu
Vanda



Moje aktuálně oblíbená záležitost...ať se během toho čekání nenudíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat