sobota 21. ledna 2012

Lednové slevy

Dnes poprvé píšu z notebooku, z postele. Je to dost příjemné, tak se to asi bude opakovat. Možná je to způsob jak psát pravidelně :-) Ha ha ha...
Ale k věci, je leden, měsíc slev. Já nejsem milovník nakupování v normálních obchodech (preferuji sekáče) ale tentokrát mne po výplatě zaplavila nakupovací touha. Dopadlo to dosti prázdným účtem a ošoupanou kreditní kartou, tedy úspěšně.
Nakupovala jsem převážně v Pardubicích, protože nesnáším v Praze ty davy lidí a navíc jsem (správně) předpokládala, že tam bude větší výběr.
Ušetřila jsem zhruba tolik kolik jsem utratila, což mně potěšilo a zároveň utvrdilo v tom, že mimo slevy nakupuje jen milionář nebo blázen :-)
A teď chlubící část, aneb co jsem si koupila :-)



 Konečně jsem potkala peněženku do které jsem se zamilovala. (SIX 200,-)


Úplně upřímně nesnáším nakupování spodního prádla. Obzvlášť proto, že sehnat nějaké, které by mi sedělo je na hodiny a hodiny a ve slevách se to málokdy podaří. (Reserved 99,-)

 Podprsenek co sedí není nikdy dost a když je nálada je zkoušet je potřeba to využít. (3x Intimissimi 299,- 349,- a 249,-) Musím říct, že do obchodu Intimissimi jsem se zamilovala. Mají krásné, kvalitní, finančně dostupné prádlo a starají se o vás jak v nejluxusnějším obchodě.


 C&A 99,-

Tahle taška byla láska na první pohled, i když byla dražší než můj slevový limit, cítila jsem, že k sobě patříme. (C&A 549,-)

Sponečky...už se konečně musím naučit dělat si účesy (Claire's 2+1 zdarma á 80,-) 


 Nekupuju si kozačky úplně každý den, vlastně to mám s botami podobně jako s podprsenkami. Je těžké nějaké sehnat. S velikostí 41, širokým nártem a tlustými lýtky je to boj. Když jsem vešla do obchodu kde měli boty co se mi líbily, byly moje velikost a skutečně mi sedly, neměla jsem na výběr. Musela jsem je koupit i když přiznávám, že kozačky jsem opravdu nepotřebovala :-) (Crop Town (599,-)

 Pro tyhle botičky jsem šla cíleně. Vyhlédla jsem si je už před Vánoci, ale nebyly peníze. Modlila jsem se aby je daly do slevy a skutečně jsem je sehnala! Jsou trošku crazy a nikdy bych nevěřila, že zrovna já si koupím stříbrné boty, ale jsou boží. (Marks&Spencer 329,-)

 Kardigan (vlevo) je kus oblečení který tahám pořád. Janina tomu vždycky říkala "indiánská babička" ale já to zbožňuju. Je to pohodlné a teplé. (C&A 299,-)
Svetr s nášivkami na loktech (vpravo) jsem okukovala už od podzimu. Nejdřív jsem prohlašovala, že to jde udělat doma, potom že je to divné a nakonec jsem si to stejně koupila :-) (C&A 199,-)

 Vůbec nevím kam to budu nosit, v Pbc jsem si to vyzkoušela a váhala, ale nakonec jsem si to v Pze došla koupit, protože je to krásné a je to z podzimní Conscious collection. A já si prostě z každé musím něco pořídit (H&M 300,-)


Tyhle rukavice jsou superroztomilé :-) Nemám moc ráda palčáky, ale ta červená bambulka mě dostala. (H&M 70,-) 

 Kolem klobouku chodím už několik let. A jelikož už mám dva na léto (a zdaleka nejsou poslední) tak sem musela pořídit i nějaký na zimu :-) (H&M 70,-)



 Aby těch klobouků nebylo málo, pořídila jsem si ještě tenhle hnědý, mám teď nějaké hnědé období. (H&M 200,-)


A nakonec jedna vychytávka z mojí skříně. Nesnáším když jsou podprsenky nahňácané v poličce nebo v šuplíku, nejradši je mám pověšené, ale už mě nebavilo je mít pověšené na boku štendru s oblečením, přece jenom je takové divné mít v pokoji vytlemené podprsenky. Tak jsem je ukryla dovnitř skříně.


3 komentáře: