středa 18. dubna 2012

Kterak jsem vybrakovala drogerii

Poslední dobou si pořád kupuji laky na nehty. Asi to bude tím, že do práce si nehty lakovat nesmím takže příležitostí k využití je minimum :-)
Vůbec nebudu říkat kolik jsem dnes utratila za laky a všelijaké pičičandy, myslím, že jsem naráz tolik peněz nechala akorát v Lushi :-D Ale mám z toho radost. Když budu mít volno, budu si moct hrát. Ujíždím si teď na pastelových barvách laků, je to takové něžné a veselé zároveň.
A protože se potřebuji někomu chlubit tak se podívejte čím vším jsem si udělala radost :o)

 Konečně jsem si koupila kvalitní rudou rtěnku. Myslím, že vzhledem k tomu, že jinou barvu už nenosím bylo na čase.
 foceno jen kvůli barvě, tak na kvalitu záběru nehleďte, ono taky vyfotit sama sobě detail rtů je překvapivě dost těžké :-D


čtyři nové laky. Mátový, rudý, oranžový a žlutý...možná je budu nosit i dohromady :-)



Různé drobnosti. Úplně jsem teď značce Essence propadla, na ten vrchní lak dávající vzhled gelových nehtů jsem zvědavá. A pudr jsem si koupila po přečtení diskuze na plurku, jsem na něj opravdu zvědavá. Nikdy jsem pudr co jen fixuje makeup neměla.

Na tohle jsem ale úplně nejzvědavější. Je to totiž to jediné co můžu nosit do práce. Francouzská manikůra. Tak jsem zvědavá jak bude tohle fungovat, zda vůbec a jestli to vydrží nápor u mě v práci. Když to bude dobré, podám podrobné info ;-)


2 komentáře:

  1. jojo, poslední fotka, fakt dobré věci. je to pevný a super:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda Essence laky na nehty, mají krásné barvy:)

    OdpovědětVymazat