neděle 6. března 2016

Já věděla, že to jednou přijde.

Tak přesně po dvou letech pauzy mám zase chuť psát blog. Tak uvidíme jak dlouho mi to vydrží :o)

Považuji za fascinující, že jsem v podstatě na stejním místě jako když jsem 5.března 2014 psala poslední příspěvek. Jsem 7.den diety a říkám si jak se musím věnovat víc sobě a neřešit tolik vztahy a blbiny. Holt život je kruh :-)
Asi nemá smysl tady nějak extra rozepisovat co se za ty dva roky událo, protože je každému jasné, že toho bylo hodně. Ale pro ty co mě četli dřív to drobně shrnu.
Zvládla jsem jeden brutální konec vztahu s A. 10ti měsíční vztah s J. , fotbalistou, gamblerem a totálním bláznem, plný hádek a bouřlivého udobřování zakončený poklidným rozchodem. Ostříhala jsem si vlasy na extravagantní krátký účes. Přežila single období. Nechala si udělat svoje první tetování. Udobřila se s A., udělala několik pokusů o opravdový vztah s ním, které vždy dopadly hádkou a několikatýdenním nezvedáním si telefonů. Poprvé v životě byla na Mácháči a jezdila na šlapadle (!). Změnila zaměstnání. Byla chvíli vegan. Našla si nový koníček (o kterém se tady bude určitě hodně psát). Poprvé v životě se začala závodně věnovat nějakému sportu (o tom se taky určitě něco dočtete). Našla si nového muže (to jen aby bylo jasno kdo je R.). Měla krásný maturitní ples (konečně!). Objevila nejbáječnější místo na světě na dovolenou kde panuje největší pohoda, klid a mír. Konečně se začala připravovat na křest. Víceméně dodělala byt. Koupila si svoji první Pandoru. Zhubla na 69kg a úspěšně zase nabrala zpět na 75kg xD A konečně se přiblížila k maturitě ;-)
Tolik asi ve zkratce poslední dva roky, snad jsem nevynechala žádný zásadní životní milník :o)
Nebudu slibovat nic o tom co budu psát, nebo jak často budu psát, protože víme všichni moc dobře, že sliby = chyby a navíc já to stejně nikdy neumím dodržet :o) Ale budu se snažit to tady zase oživit, nějaké recepty, návody, veselé i smutné příhody ze života. vždyť to znáte ;-)

Pac a pusu
Veverka



PS: Pár fotek z těch dvou let, aby to tu nebyly jen samé pindy :o)


1 komentář: