neděle 21. října 2012

Ahoj podzime!

Po stopadesáti-milionech let jsem se dokopala k příspěvku. Už se Vám ani nebudu omlouvat, jsem marná a nikdy v životě ze mě nebude aktivní blogerka, tak se s tím asi všichni budeme muset smířit :-)
Začnu tím, že se nic moc za ty dva měsíce nestalo. Od chvíle kdy jsme se s M. v půlce srpna rozešly se vlastně nic neděje. Mám pořád míň a míň peněz a víc a víc pracuju, takže nemám čas na nic zajímavého. Toužím po dokonale organizované domácnosti kterou nejsem schopná vytvořit a přemýšlím co si koupím až budu mít peníze, ale někde uvnitř mám pocit že to nikdy nepřijde.
Začal podzim a já dostala svou typickou nesnesitelnou maniodepresivní náladu kdy bych nejradši sama se sebou vůbec nesdílela jednu místnost. Snažím se to zahnat hořčíkem a třezalkou, ale někdy se nepovede. Nu což. Podzim. Mám to tak rok co rok. Jediné co mě těší je chození do školy což ode mě zní fakt divně, ale je to tak. Ještě ze mě na stará kolena bude šprt asi :-D
Od září jsem nastoupila na čtyři roky na obor Cestovní ruch abych si teda už konečně dodělala tu hloupou maturitu. A zatím jsem tam spokojená. Učitelé jsou sympatičtí, látka zajímavá a až na naší třídní všichni vypadají že ví o čem mluví :-) Tak uvidíme jak to půjde dál.
Kromě školy se snažím si najít novou práci. Tentokrát už opravdu velmi, velmi aktivně, protože u nás to začíná být peklo ze všech pekel největší. S šéfovou se nedá vyjít, s novým kolegou jsem se pohádala tak že s ním zřejmě už nikdy nepromluvím ani slovo a všechno to tam jde od desíti k pěti. Nadešel čas na změnu, všechno tomu nasvědčuje. Odměny nulové už několikátý měsíc, pochvala žádná ani když se člověk snaží jako o život a šance na povýšení asi jako že se Sýrie a Izrael přestanou hádat. No a tak je čas jít o dům dál. Mám už pár věcí rozjednaných, dokonce i nějaké pohovory probíhají, tak uvidíme, třeba něco z toho vyjde a já se konečně začnu hrabat z té hromady s****k ve které jsem tak nějak už pár let zakopaná. Ale dost bylo stěžování a fňukání. Když se zrovna nehrabu v tom jak špatně na tom jsem, je mi docela fajn a v podstatě chvílemi prožívám i záblesky štěstí, takže zbytek toho všeho co jsem dělala když jsem tu nebyla už na fotkách, koho by taky zajímalo to moje věčné tlachání :-)


Z práce:

 Jo práce v pekárně je někdy úsměvná, někdy pěkně bolestivá. Jeden den jste světluška a další den pečete na Andělu a domů si odnášíte popáleniny druhého stupně.



 Z hub:


 Pár kočičích:



 Co jsem si koupila:
 Domácí overal. Naprosto lovely záležitost. Nic pohodlnějšího jsem v životě neměla a je mi úplně jedno že vypadám jako Lála a Po dohromady xD a srnčí pantoflíčky, kdo by odolal :)
Nové plavky. Lolita retro styl. Miluju je i když se v nich nebude dát plavat a jsou jen na parádu

 Tak různě:
Aragorn style aneb vracím se z chaty v šíleném dešti ve vojenské pláštěnce xD
Klikující fešák :-) Sice moc často nekliká, asi kvůli bezpečnosti, ale je boží. Potkávám ho denně a vždycky mi vykouzlí úsměv na tváři.
 Pár fashion:
Outfit pro první školní den.
Zjištění, že mi jsou mé žluté versace skinny :) A zároveň moje milovaná žluto-modrá kombinace.


 Moje závislost na Sexu ve městě a znovuobjevená láska a obdiv ke Carrie mě navedl k tomuhle účesu.

školní outfit č.2 aneb Carrie style ala Vanda :-)

 Trochu jídla:
Citronový merinque....z Lidlu z krabice....nejvíc luxusní věc. A tak božsky snadná....ach....miluju pečení z krabic.
Krupicová kaše s kakaem aneb návrat do dětství

Můj pokus o "Caramel apples" který nakonec musela zachránit moje matka a snědli jsme je tak rychle, že  jsem je nestihla vyfotit potažené karamelem. Každopádně je to dobré a rychlé, ale rozhodně to dělejte s pravým opravdickým karamelem.

A to je všechno :-) Já říkala, že se toho moc nestalo. Fotím prakticky už jen mobilem, mám ho totiž pořád po ruce tak se omluvuju za kvalitu. A nic vám neslibuju, ale zkusím další příspěvek dát dřív než za dva měsíce ;-)


PS:Skoro celé září jsem dietila a cvičila a nebýt chřipky na konci měsíce tak jsem možná i vydržela mnohem dýl. Shodila jsem 3 kila a pár centimetrů. Zatím se to drží, ale zase žeru jak nemytá takže jestli rychle nezačnu něco dělat, tak se mi to všechno vrátí ještě jednou tolik. Až se dostanu pod 70kg ukážu vám Before a after, do tý doby si to představujte :-D

4 komentáře:

  1. Odkud je ten růžový overal? Potřebuju!! :D

    OdpovědětVymazat
  2. 1) kočička je krásná, prosím o bližší údaje o ní :DD jakse jmenuje, zájmy, atd :DDD

    2) nevěřím, žes zhubla jen 3 kg, přijde mi, že vypadáš úplně jinak, good job!!

    3) přeju ať klapne práce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1) Kočička se jmenuje Nitka a její hlavní zájem je aby mohla celý den ležet a nikdo si jí nevšímal:) a druhé hlavní hobby je lehat si lidem do věcí se kterými něco dělají aby to dělat nemohli, musely jí pohladit a ona je pak mohla seknout packou :D je to taková malá potvora :)
      2)+3) Děkuju :-)

      Vymazat