čtvrtek 13. června 2013

Kuchyň II.

A jedeme dál....práce v kuchyni se pomalu, ale jistě blíží k vytouženému konci...

Natírám, natírám a natírám. Už mám úplně odpravené zápěstí, protože moje choré šlachy ten pohyb štětkou nenesou zrovna dobře. Ale co se dá dělat, bolest, ne-bolest musím to vydržet. Cíl je totiž už prakticky na dosah. 



A tady už hotovo....šuplíky a potravinová skříň...

Spodní skříňka připravená k použití. Obalila jsem police balícím papírem z Ikea, protože se přiznám, že jsem byla líná na nich měnit mé milované citrocola plechy, které jsou na všech větších policích. Většinou je stačilo umýt cifem a byly jako nové, ale tady to bylo něčím polité a nešlo to dolů. Papír s liškami to vyřešil ale velmi efektně :-)

Úplně kompletně hotová horní skříňka. Pod ní test jak bude držet obklad a jak to bude vypadat.

Poslední dvířka....
A obkládám! Jupí! Nejdřív to vypadalo, že zešílím, protože to nechtělo držet, ale nakonec to vyřešili tekuté hřebíky...čímž to veřejně děkuji firmě Ceys za jejich výrobek, který mi zachránil zeď :-)

HOTOVO!!! No věřili byste tomu?

Je to tak strašně krásné, že tomu ani nemůžu uvěřit....:-)

Dolní skříňka dostala dveře....váhám zda jí nechat klíček nebo ho zrušit jako všude jinde. Pořád si nejsem jistá jestli se mi to líbí nebo ne. Co myslíte vy?

 Už i druhá horní skříňka je skoro hotová. Poslední police schnou.
 Úplně hotová dřezová skřínka....jen musím trošku posunout prostřední sloupek, protože se jedny dvířka nedovírají...ale to je drobnost. Hlavní je, že je natřeno.

A jak už tak ten byt vypadá hotově tak jsem si koupila první kytky. Protože byt bez květin není domov. Aspoň pro mě teda :-)

1 komentář:

  1. super, teším sa s tebou:) a kľúčik nechaj, raz budeš s niekým bývať a budeš si tam môcť schovávať chlast :D

    OdpovědětVymazat