čtvrtek 28. listopadu 2013

Adventní výzva s Nikki


Já se nevdávám aby jste věděli. Takže když včera Nikki dala na web tuhle záležitost tak jsem neodolala a rozhodla se zapojit. Fascinuje mě jak je tahle žena akční, dvě děti z toho jedno úplně maličkaté a ona má čas ještě vymýšlet pro své čtenářky takové aktivity a soutěže a já nevím co všechno. Opravdu všechna čest, tenhle blog je naprosto nejlepší fitness záležitost co znám. Ale teď k výzvě.
Tady je odkaz. Musím říct, že se mi ten nápad moc líbí. 24 dní něco dělat a poznávat nové věci a tak. Už si vyrábím tabulku do které to budu zapisovat :-)
Jen musím vyměnit kliky za něco jiného. Rozhodla jsem se, že pojedu squats a abs challenge, kterou jsem bez tak chtěla zase začít. Kdyby měl někdo zájem tak tohle

Ano je to masakr...měla bych se tedy za 24 dní dostat na 190 dřepů a 100 sed/lehů...to zní jako slušná výzva co myslíte? Navíc je v tom i trénink plank pozice, což rovnou plní další část výzvy. Minuta a půl zní jako něco co voní po buchtách :-)
7 dní bez sladkého...no...to je teprve výzva...ale to zvládnu. Každý týden si vyhradím dva dny a ono to půjde...beztak bych se tohoto zlozvyku chtěla zbavit.

Všechno ostatní z výzvy mi zní jako brnkačka. Zelený čaj už jsem pít začala nedávno. Koupila jsem si zelený čaj s chaluhou (chutná líp než to zní) a mají se ho pít dva hrnky denně, takže 3 litry myslím dám celkem bez problémů.
Těším se na superpotraviny, to je něco co vůbec neznám, takže to nejdřív budu muset nastudovat. Doufám, že to nejsou nějaké fujtajbly :-)

Tady máte krásný obrázek, který Nikky vyrobila s kompletním obsahem výzvy. A všechno důležité najdete u ní na stránkách. Včetně odkazů na cvičení se Zuzkou Light.
Cvičení zdar!

1 komentář: