středa 19. června 2013

Kuchyň III.

 A je to tady. To čemu jsem už ani já skoro nevěřila, že někdy nastane: KUCHYŇ JE HOTOVÁ!
Jo jako fakt už to je. Všechno na svém místě. Podívejte se na fotodokumentaci, je to neuvěřitelné.


A je to tak krásné, že se tam pořád chodím dívat. Jako bych tomu ani nemohla uvěřit, že to opravdu nastalo. Že to opravdu je. Pořád nějak čekám, že sem přijdu a zase tu bude otlučená zeď a já zjistím, že se mi to jen zdálo :-)
Ale pěkně popořadě. Tady hotový obklad. Na zemi ještě stará podlaha.


 Sundaná podlaha. Když jsem to vytřela začalo to strašně smrdět chemií, myslela jsem, že tam vypustím duši. Když jsem potom začala pokládat strašně z toho bolela hlava. Naštěstí to smrdět přestalo.
 V téhle fázi (fotka vlevo), kdy mi chybělo skutečně jen pár kostiček jsem zjistila, že nemám dost materiálu. Sebrala jsem se a šla shánět další. Modlila jsem se jak už dlouho ne, aby je někde měli. Protože kdyby ne, tak opravdu nevím co bych dělala. Naštěstí průhonický Bauhaus nezklamal a kostky měl. Takže jsem to mohla následující den dodělat.
 Taky jsem konečně udělala díru na baterii a připojila dřez. Pan Ikea má na dělání díry takové udělátko ve které jsem sice původně neměla moc důvěru, ale nakonec se ukázalo, že je to naprosto geniální věc. Úplně mě mrzí, že mám jenom jeden dřez, klidně bych vyřízla ještě nějakou další díru :-)
A tady už je i s baterií....šmudla :-) Prostě nejhezčí věc v bytě :-D
 Přinesla jsem si ze sklepa dveře do kuchyně, ale bude to trošku boj asi, nejen že jsou špinavé (to se dalo čekat - jsou ve sklepě přes 20 let), ale hlavně jsou trošku poničené, takže se musí opravit. A taky natřít, ale potom to bude krása :-)


Tak a je to....tabulová tapeta je na místě....ale pořád to ještě není úplně všechno....
 Takhle je to komplet! Aneb tatínek sedí u mého snídaňového baru a testuje jestli jsem si to dobře vymyslela :-)
 A JE TO! Potáhly jsme stůl tapetou aby vypadal z černého dřeva jako židle a společně s ledničkou ho umístili do kuchyně. Je to prostě už úplně komplet hotové a umístěné. Všechno funguje a je to tak krásné, že asi budu pořád jen v kuchyni.




3 komentáře:

  1. tyjo to je úžasné! moc šikovná si:))

    OdpovědětVymazat
  2. wow, neuvěřitelná proměna, ty černobíle dlaždičky jsou boží, vypadá to úžasně.. ještě bych přidal červenou a máš úplné americké bistro!! <3 a ten bar!! chci!

    OdpovědětVymazat