čtvrtek 5. července 2012

Babiččiny narozeniny

Moje babička dnes oslavila krásné 91. narozeniny. Sešly jsme se celá rodina a oslavili to. Nejsem zrovna milovník těchto akcí, ale tentokrát se to povedlo myslím.
Můj vtipný strýc pořád něco vyprávěl, já se trochu namazala tak jsem většinu času mlčela. Podařilo se mi odvést řeč od tématu "máš chlapa", matka se nenaštvala, všichni se usmívali, nikdo se s nikým nepohádal. Dokonce jsme tentokrát ani nezavedli řeč na téma "smrt a pohřby" což se na oslavách dost často stává v posledních letech a je to jeden z důvodů proč tyhle akce moc nemusím. Strýc připravil cool pohoštění (on je totiž můj strýc dost coolař aby jste věděli) z vlastnoručně upečeného domácího chleba, oliv, sýra brie dalších různých laskomin a doma vyrobených tzaziků, které dokonce překvapivě dokázal načesnekovat tak akorát a ne tak, že se to nedalo jíst (to on někdy umí, je velký milovník česneku - spotřeba cca.15kg ročně).

Cestou domů jsem si udělala radost i já, protože jsem si koupila epilátor po kterém toužím už dlouhá léta. A taky boty do vody, protože prostě u nás na chatě to bez nich nejde. Hrozí, že si člověk rozřeže nohy když leze do vody a to není zrovna příjemné. A taky jsem si koupila hodinky na kovovém pásku. Ne že bych ty svoje akcenty přestala milovat, ale na léto a na některé akce je lepší takovýhle typ hodinek a moje staré krásné hodinky mají rozbitý pásek a výměna by stála asi tolik co tyhle nové hodinky :-)


oslavenkyně

Strýc
Můj otec se svojí maminkou
Jirka s maminkou


Já se svojí maminkou




můj papá :-)





Závěrečná společná s dortem :-)

1 komentář: